Erişilebilirlik Menüsü [CTRL+Y]
Accessibility Videos
Who We Are
Who We Are
Start video
Regional Development and the Development Process of Regional Development Policies in our Country
Regional Development and the Development Process of Regional Development Policies in our Country
Start video
Development Agencies in the Governance of Regional Development
Development Agencies in the Governance of Regional Development
Start video
Classification of Statistical Regional Units in Development Planning
Classification of Statistical Regional Units in Development Planning
Start video

Announcement

EUREKA ve Eurostars Programı - Ortak Arama Duyuruları

16 February 2011 - 3644 Read

Uluslararası işbirliklerine dayalı, ticarileşebilir nitelikte Ar-Ge projelerine ulusal destek programı aracılığıyla hibe desteği alma imkanı sağlayan Eureka ve 24 Mart 2011´de 6. çağrısı kapanacak olan Eurostars Programına sunulması planlanan projelere ortaklar aranmaktadır.

Ülkemizin 1985’den bu yana üyesi olduğu ve özellikle son yıllarda aktif bir biçimde katılım gösterdiği EUREKA Programı; uluslararası boyutta, ticarileşebilir nitelikte Ar-Ge projelerinin program üyesi ülkelerin sorumlu kuruluşlarının sağladığı desteklerle yürütülmesine imkan sağlar. Ülkemizde Eureka programının koordinasyonundan TÜBİTAK sorumludur ve TEYDEB 1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı ile başarılı projelere hibe desteği sağlamaktadır.

Eureka ve Eurostars başvuruları her zaman yapılabilmektedir. Eurostars Programı için, belirlenen tarihlere kadar yapılan başvurular 14 hafta içersinde değerlendirilip sonuçlar açıklanmaktadır. Eurostars programında yılda iki kez çağrı kesim tarihi olup bu seneki ilk kesim tarihi 24 Mart 2011 olarak belirlenmiştir.

Eureka ve Eurostars Programına sunulması planlanan Ar-Ge projeleri ortak arama duyurularına erişmek için lütfen tıklayınız.

Eureka ve Eurostars programına ilişkin ayrıntılı bilgiye www.eureka.tubitak.gov.tr adresinden erişebilirsiniz.

ilan_ek_95984.jpg

Is_Talep_Formu_181356.pdf

MARKA_2011_cv_460812.doc