BAKKA Çukurova Kalkınma Ajansı´nın düzenlediği tecrübe paylaşım toplantısına katıldı.

14 January 2011 - 2620 Read
Ajansımız Türkiye´de kurulan iki pilot Kalkınma Ajansı´ndan biri olan Çukurova Kalkınma Ajansı´nın düzenlediği izleme, değerlendirme tecrübe paylaşım toplantısına katılmıştır.
Ajansımız 10-11 Ocak 2011 tarihlerinde Çukurova Kalkınma Ajansı´nda düzenlenen izleme, değerlendirme tecrübe paylaşım toplantısına katılmıştır. Toplantıya Ajansımızın yanı sıra Güney Ege Kalkınma Ajansı, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Ankara Kalkınma Ajansı, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Trakya Kalkınma Ajansı, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Ahiler Kalkınma Ajansı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Mevlana Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Birim Başkanı ve uzman düzeyinde 29 kişi katılmıştır.
Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Veysel PARLAK´IN açılış konuşması ile başlayan program, ajanslar tarafından destek sağlanacak proje ve faaliyetlerin mali ve fiziki gerçekleşmelerini, performanslarını, risklerini, sorun ve ihtiyaçlarını zamanında tespit etmek ve gerekli tedbirleri almak amacıyla yapılacak izleme faaliyetlerine yönelik sunumlar, diğer ajansların bu güne kadar karşılaştıkları problemler ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi şeklinde devam etmiştir. Söz konusu toplantıya ajans uzmanlarımızdan Onur ÇAĞLAR ve Irmak GÖKSU katılmıştır.
Other News

Zonguldak Havalimanı Destinasyon Talep Anketi Başlatıldı

2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı Yatırım Konuları Güncellendi

Karabük’te “Siber Vatan” İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bartın OSB’de Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Projeniz Bölgenin Geleceği Olsun: Batı Karadeniz Bölgesi İçin Proje Havuzu Oluşturuluyor

Karabük’te SOGEP Desteğiyle 40,7 Milyon TL’lik Kalkınma Hamlesi