BAKKA dan Lojistik Merkez Söyleşisi

9 October 2020 - 1623 Read
Filyos Vadisi Projesi odağında hazırlanmakta olan “Lojistik Merkez Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu” çalışması kapsamında farkındalığı artırmak ve tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla BAKKA tarafından 8 Ekim 2020 tarihinde “Lojistik Merkez Söyleşisi” adıyla çevrimiçi bir seminer düzenlenmiştir.
Moderatörlüğünü Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır’ın yaptığı, Maestro Lojistik A.Ş. Kurucu Genel Müdürü Hüseyin İşteermiş ve TOBB-BİS A.Ş. Filistin Ülke Müdürü Osman Zeki Yalçın’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye, bölge içinden ve bölge dışından kamu ve özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları katılım sağlamıştır.
Konuşmacıların lojistik alanındaki tecrübelerini aktardığı söyleşi, görüş ve önerilerin sunulması ile devam etmiştir. Lojistik ve lojistik merkezler, ülkemizde ve dünyada lojistik, Filyos Limanı ve lojistik konularının ele alındığı etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona ermiştir.
Temmuz ayında çalışmalarına başlanılan "Lojistik Merkez Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu"nun lojistik merkez konusunda bölge paydaşlarına yol gösterici bir rehber niteliği taşıması hedeflenmektedir.



Other News

“Gençlerle Yeşil Gelecek” Projesine Ajans Desteği

Batı Karadeniz’de Demografik Verilerin Analizi Açıklandı

Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 3. Dönem Sözleşmeleri İmzalandı

Siber Vatan Bootcamp 2025 Tamamlandı!

Batı Karadeniz SoGreen Yeşil Girişim Hibe Programı Başvuru Süresi Uzatıldı!

2025 Yılı Doğa Turizmine Yönelik Teknik Destek Programı 3. Dönem Başvuru Sonuçları Açıklandı