BAKKA Ekim Ayı YK Toplantısını Gerçekleştirdi

26 October 2022 - 1077 Read
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak’ta gerçekleştirildi.
BAKKA Ekim Ayı YK Toplantısını Gerçekleştirdi Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Valisi Fuat Gürel, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu ve Ajans uzmanları katıldı.
Bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu tarafından 2020-2021 Yılı SOGEP İlerleme raporları, 2018 yılı Güdümlü Proje Desteği Program İlerleme Raporu ve ortaklık kurulan proje hazırlıkları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.




Other News

2025 Yılı Teknik Destek Programları Temmuz-Ağustos Dönemi Sözleşmeleri İmzalandı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük’te Yapıldı

Turistik Karaelmas Ekspresi Yola Çıktı
Batı Karadeniz Sonbahar Rengarenk Doğa ve Kültür Turu Batı Karadeniz’in en güzel rotalarında, sonbaharın rengarenk doğası eşliğinde mistik bir yolculuk başlıyor.

Safranbolu’dan New York’a: Kapıların Ardındaki Hazineler

2025 Yılı Doğa Temelli Turizme Yönelik Teknik Destek Programı Başvuru Süreci Tamamlandı

Batı Karadeniz Sogreen Yeşil Girişim Hibe Programı Başvuru Süreci Tamamlandı