Batı Karadeniz turizm koridoru çalışmaları başladı

16 February 2016 - 3781 Read
Türkiye’nin doğal yapısı ile öne çıkan önemli alanlarından olan Batı Karadeniz Bölgesi’nin turizm koridoru olarak ele alınması ve farklı değere sahip ilçelerin etkileşimini arttırmak üzere gerçekleşen toplantı 5 Şubat Cuma günü MARKA’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.
BAKKA Genel Sekreteri İbrahim KUZU tarafından destinasyonun planlanması, tanıtılması ve pazarlanması konularında işbirliğinin önemi ve gerekliliğinin belirtilmesi ile başlayan toplantıda MARKA Genel Sekreteri tarafından geçmiş tecrübeler katılımcılarla paylaşıldı ve işbirliğinin getireceği faydalar vurgulandı.
Yöredeki turistik değerlerin ayrı ayrı ele alındığı toplantı neticesinde ilk aşamada iki ajans personeli arasında bir çalışma grubu kurulması, envanter çıkartılması ve iş planı yapılması kararı alındı.
Other News

Turistik Karaelmas Ekspresi 2026 Yılı Seferlerine Başlıyor

1. Sürdürülebilir Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na Davetlisiniz

Sosyal Girişimcilik Mali Destek Programı Eğitim Toplantıları Tamamlandı!

Bartın’da 135 Milyon TL’lik 8 Proje İçin Sözleşmeler İmzalandı

Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Sosyal Girişimcilik Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi



