13 Haziran 2024 - 199 Okunma

Ajansımız tarafından toplam 5.000.000 TL bütçe ile ilan edilen 2024 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı, paydaşlarımızın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, programın detaylarını ve amacını anlatan konuşması ile katılımcılara teknik destek ve yönetim danışmanlığı hakkında da bilgiler aktardı. İmalat sanayinde ülkemizin küresel değer zincirlerinde üst sıralarda yer alması için fiziki, beşeri ve teknolojik altyapısının güçlendirilmesi gerektiğini belirten Altunsu, programın özelde bölge işletmelerinin hedeflerine, genelde ise ulusal hedeflere hizmet etmesini temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Gerçekleştirilen sunum ile programın tanıtımı yapılmış olup başvuru koşulları, örnek proje konuları ve başarılı bir teknik destek projesi yazmak için ipuçları anlatıldı.

Program kapsamında İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ ölçeğindeki işletmelerin proje başvurularına azami 200.000 TL destek sağlanabilecektir. Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB Müdürlükleri, Küçük Sanayi Siteleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve Birlikleri ile Teknopark ve Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin en az 3 KOBİ için yapacakları proje başvurularına ise azami 500.000 TL tutarında teknik destek verilecektir.

Programa ikişer aylık dönemler halinde başvuru alınmakta olup son başvuru tarihi 31 Aralık 2024 saat 17.00’dir. Mayıs-Haziran döneminin başvuruları şu anda alınmakta olup Temmuz-Ağustos, Eylül-Ekim ve Kasım-Aralık dönemlerinde kaynak tükenene dek başvuru alınmaya devam edilecektir. Başvuruların Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (https://kaysuygulama.sanayi.gov.tr) üzerinden yapılması gerekmektedir.

Programa ilişkin detaylar için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et