15 Ekim 2024 - 44 Okunma

Batı Karadeniz’de Girişimcilik Yolculuğu programı kapsamında “Fikir Oluşturma-Doğrulama & Pazar Araştırması-Rekabet Analizi-Marka Konumlandırma Semineri”  girişimci ve girişimci adayları ile ilgili paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Katılımcılar, fikirlerini nasıl ürüne dönüştürecekleri ve pazara nasıl etkili bir şekilde girecekleri konusunda değerli bilgiler edindiler.

Farklabs Girişimcilik ve İnovasyon Uzmanı Günseli Öneş tarafından fikirden ürüne girişimcilik süreci hakkında bilgi verildi. Yeni fikirler keşfetmenin ve harekete geçmenin önemi vurgulanırken ürün oluşturmada stratejinin belirlenmesinin, yeterli kaynak ve güçlü bir ekibe sahip olmanın öneminden bahsedildi.

Markamı Yönet Kurucu Ortağı Burcu Kıstak tarafından ise pazar araştırmasının önemi, pazar araştırma teknikleri, pazarlama stratejileri, rekabet analizi, satış ve pazarlamada markalaşmanın önemi başlıklarında bilgiler verilerek başarılı marka oluşturmak için öneriler sunuldu.

Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla program sonlandırıldı.

Ekim ayı içerisinde devam edecek seminer serimize ilişkin planlanan takvim aşağıda belirtilmiştir. Detaylı katılım bilgileri daha sonra duyurulacaktır.

  • 21 Ekim - Strateji Oluşturma Semineri
  • 31 Ekim - Girişimler için Satış Semineri
Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et