08 Mayıs 2018 - 5224 Okunma

Yenice Ormanları, doğal güzellikleri ve biyolojik çeşitliliği ile bölgemizin önemli turistik destinasyonlarından biri olma özelliğindedir. Bu güzellikleri yakından görmek için Yenice Ormanları’nı gezmeye ve doğa aktivitelerinde bulunmaya gelen ziyaretçilerimize daha iyi konaklama hizmeti sunabilmek adına hazırlanan proje ile bölgemiz doğa ile iç içe bungalov tesisine kavuştu.

2016 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Yenice Ormanları’nda Doğayla Bütünleşik Bir Turizm Projesi: Yenice Seyir Terası ve Bungalov Konaklama Tesisi’ adlı proje ile Yenice ilçe merkezine 3 km mesafede buluna Yazıköy Mevkii’ne ‘Ihlamur Teras’ adıyla konaklama tesisi kazandırıldı. Yenice Belediyesi tarafından hazırlanıp sunulan proje kapsamında 14 adet Bungalov ev, Restoran, Kafe, Konferans Salonu yapım işleri tamamlanarak ve bahse konu alanda yangın sistemi, güvenlik ağı, elektrik altyapısı, ses sistemi, internet ve tv sistemi hazır hale getirilerek misafirlere daha kaliteli bir ortam hazırlandı.

Yapım işi tamamlanan ve 14 Nisan 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilen proje ile Yenice turizmine önemli katkı sağlanmaya başlamıştır. Konaklama hizmetlerinin yanı sıra toplantı, konferans, seminer gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak turizmin çeşitlenmesini sağlamaktadır. Proje kapsamında planlanan çalışmaların tamamlanmasıyla Yenice Ormanları daha ulaşılabilir hale gelmiştir. Yenice’nin daha ulaşılabilir ve daha konforlu konaklama imkanlarına sahip olması sonucu bölgemize yeni misafirler gelmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et