16 Eylül 2015 - 1443 Okunma

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından 2011 yılından bu yana organize edilen proje pazarı etkinliği bu yıl "TechAnkara Proje Pazarı" adıyla 24 Aralık 2015 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecektir. TechAnkara Proje Pazarı'nda yenilikçi projeler sergilenecek, projeler yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya getirilecektir. Etkinlik sayesinde projeler için kaynak ve pazar bulma, ticarileşme ve işbirliği fırsatları ortaya çıkacak, ikili görüşmelere yer tahsis edilecek ve ağ oluşturma ortamı sağlanacaktır.

KOSGEB, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV), Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara'daki teknoloji geliştirme bölgeleri, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri ve teknoloji transfer ofisleri ile işbirliği içerisinde düzenlenen etkinliğe tüm Türkiye'den yenilikçi projelerin katılması ve sergilenmesi ülkemizin inovasyon temelli, katma değeri yüksek ürün ve hizmet oluşturma çalışmalarına katkı sağlayacaktır.

Bölgemizde inovasyon içeren projelere sahip firmaların etkinliğe katılım sağlaması da büyük önem arz etmektedir. Etkinlik ile ilgili bilgilere www.techankara.org sitesinde ulaşılabileceği gibi proje başvuru kısmına ttp://www.ankaraprojepazari.com/2015/ adresinden erişilebilir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et