22 Kasım 2016 - 1782 Okunma

TechAnkara, Ankara'nın bilim, teknoloji ve inovasyon markası, Ankara'daki bilgi temelli ekosistemin ortak adıdır. TechAnkara Proje Pazarı'nda yenilikçi projeler sergilenecek, projeler, yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya gelecektir. Etkinlik sayesinde projeler için kaynak ve pazar bulma, ticarileşme ve işbirliği fırsatları ortaya çıkacaktır. TechAnkara Proje Pazarı 2016, girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, yenilikçi ürün ve fikirlerin ticarileşmesi ve bu fikirlerin bölgesel, ulusal ve uluslararası harekete dönüşmesini sağlamak amacı organize edilmektedir.


Etkinlik kapsamında projeler yarışacak ve bağımsız değerlendiricilerden oluşan bir kurul marifetiyle başarılı bulunan projelerden ilk 100'e giren projeler için dikey hızlandırıcı, ilk 10'da yer alan projeler için yatırımcı sunumlarına hazırlık programı, etkinlik günü düzenlenecek yatırımcı sunumlarında başarılı bulunan girişimcilere toplam 70.000 TL ticarileştirme desteği, ilk 10 proje için TechAnkara Hızlandırıcı Programı'na katılım başta olmak üzere ödüller verilecektir.


Projesiyle katılmak isteyen girişimcilerin www.ankaraprojepazari.com internet adresi üzerinden Girişimci Başvurusu adı altında proje bilgileriyle birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir. Projeleri yakından incelemek isteyen yatırımcı, işadamı ve ilgililerin ise bahsi geçen internet sitesi üzerinden Ziyaretçi Başvurusu yapmaları beklenmektedir. Proje başvuruları 30 Kasım 2016 günü saat 23:59'da sona erecektir.
Detaylı ve güncel bilgi ile sorularınız için www.ankaraprojepazari.com internet adresini, tapp@ankaraka.org.tr eposta adresini kullanabilir veya (0312)3100300/190 numaralı telefondan Pınar ALICI'ya ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et