Çaycuma Meslek Yüksek Okulu nda Dünya Gıda Günü Etkinliği Düzenlendi

18 Ekim 2017 - 1992 Okunma
Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü tarafından 16 Ekim 2017 tarihinde Dünya Gıda Günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğin teması olarak Gıda Güvenliği ve Kırsal Kalkınma ele alındı. Etkinliğe konuşmacı olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırsal Kalkınma ve Kredilendirme Daire Başkanlığı’ndan Proje Uygulama Grup Sorumlusu Tahsin TÜFEKÇİ ve Veteriner Hekim Muharrem SATAR, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Mustafa Ayhan İNANIR ve Çaycuma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Gıda Mühendisi Mücahit GÜLEŞ katıldılar. Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İrem UZUNSOY’un açılış konuşmasını yapmasının ardından konuşmacılar sunumlarını gerçekleştirdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
Etkinlikte, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından, Ajans destek mekanizmaları ve kırsal kalkınma alanında yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Çaycuma'da kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgesine ilişkin gelinen aşama hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İrem UZUNSOY’un konuşmacılara teşekkür belgelerini vermesiyle sona erdi.

Diğer Haberler

“Gençlerle Yeşil Gelecek” Projesine Ajans Desteği

Batı Karadeniz’de Demografik Verilerin Analizi Açıklandı

Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 3. Dönem Sözleşmeleri İmzalandı

Siber Vatan Bootcamp 2025 Tamamlandı!

Batı Karadeniz SoGreen Yeşil Girişim Hibe Programı Başvuru Süresi Uzatıldı!

2025 Yılı Doğa Turizmine Yönelik Teknik Destek Programı 3. Dönem Başvuru Sonuçları Açıklandı