19 Nisan 2011 - 2161 Okunma
2010 yılı İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Arttırmaya Yönelik Proje Teklif Çağrısı kapsamında başarılı asil ve yedek proje listeleri, Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği´nde belirtilen usul ve esaslar dahilinde 14 Nisan 2011 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında belirlenmiştir.

 

İlgili mevzuat kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda destek almaya hak kazanan asil ve yedek proje nihai listeleri aşağıda yer almaktadır.

 

Aşağıda destek almaya hak kazanan asil proje nihai listesinde yer alan başvuru sahiplerine sözleşmeye davet bildirimi gönderilecektir.

 

Herhangi bir sebeple Asil Liste´de yer alan Başvuru Sahipleri ile sözleşme imzalanmaması durumunda, aşağıda sunulan Yedek Liste´deki Başvuru Sahipleri belirtilen sıraya göre sözleşme imzalamaya davet edileceklerdir.

 

Başvurusu reddedilen projelerin sahiplerine ise, kararı müteakip 10 gün içerisinde reddedilme gerekçeleriyle birlikte yazılı tebligatta bulunulacaktır. 2010 yılı mali destek programına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

 

 
 
 
Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et