20 Mart 2018 - 1533 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından TR81 Batı Karadeniz Bölgesi illerine (Zonguldak, Karabük ve Bartın) yönelik olarak BAKKA Kütüphane internet sitesi (www.bakkakutuphane.org) hazırlanmıştır. Söz konusu doküman paylaşım platformu bilginin üretilmesi kadar paylaşımının ve kolay erişiminin de önemi göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. İnternet sitesiyle bölgede bugüne kadar hazırlanan çalışmalara kolay erişim imkanı sağlanması, envanter oluşturulması, bölgeye ilişkin gerçekleştirilen planlama çalışmalarına altlık teşkil edilmesi ve basım-dağıtım gibi maliyetlerin azaltılması amaçlanmıştır.

Hazırlanan bu internet sitesi içerisinde bölge planı, sektör analizleri, tematik çalışmalar, araştırma raporları, fizibilite raporları, eylem planları, teknik gezi raporları, tanıtım katalogları, süreli yayınlar vb. dokümanlara yer verilmiş olup ilgili dokümanlara çevrim içi erişim imkânı da sağlanarak dijital bir paylaşım platformu ortaya çıkarılmıştır.

Zonguldak, Karabük ve Bartın ile ilgili olarak hazırlanmış dokümanlara kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla bölge, il, sektör veya tema bazlı hazırlanan dokümanlara ilişkin bilgilerin haber ekinde sunulan formu doldurarak ve ilgili dokümanların dijital versiyonlarını (E-posta veya internet aracılığıyla sgpb@bakka.gov.tr adresine ya da CD, DVD, USB içerisinde elden, posta yoluyla) kurumumuza ileterek BAKKA Kütüphanenin geliştirilmesine katkıda bulunmanızı rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et