17 Eylül 2013 - 2270 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol çerçevesinde devam eden 2013 yılı Eylül dönemi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında girişimciler Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Halim Kutlu tarafından bilgilendirildi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin son aşamasına gelen kursiyerlerin talebiyle gerçekleştirilen bilgilendirme kapsamında girişimcilere Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi’nin görevleri ve hizmetleri anlatıldı. Girişimciler önce mesleki eğitimin öneminden yola çıkarak hazırlanan ve Avrupa Birliği uyum süreci ile yeniden şekillenen yasal mevzuat ve uygulamalar konusunda bilgilendirildi. Sunumun ilerleyen aşamasında ise toplam 189 alanda verilen mesleki eğitime katılım koşulları, devletimizin mesleki eğitim kapsamındaki destekleri ve eğitim sonrasında alınacak belgelere değinildi.  

Mesleki Eğitim Merkezi’nin hizmetleri konulu bilgilendirmenin son bölümünde, kursiyerlerin kendi iş planlarında yer alan mesleklere ait eğitimler ile işyeri açma ve eleman çalıştırabilme yetkisi hakkındaki soruları cevaplandırıldı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında girişimcilerle ilgili kurumların görev ve hizmetlerine ilişkin bilgilendirme faaliyetlerine devam edilecektir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et