24 Kasım 2010 - 2209 Okunma

Ovacık ve Eskipazar´da Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2010 yılı Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. 


23 Kasım 2010 Salı günü Ovacık Halk Eğitim Merkezi´nde saat 11:00´de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ve Ovacık halkının yoğun ilgi gösterdiği "İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Arttırmaya Yönelik Mali Destek Programı" bilgilendirme toplantısı, BAKKA tarafından hazırlanan tanıtım filminin gösterimiyle devam etti. Tanıtım filminin ardından kürsüye gelen Ovacık Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar, Karabük Yatırım Destek Ofisi uzmanları Sakin Eren ve Osman Korkmaz´ın daha önceki ziyaretlerinde kendisine söyledikleri "Siz bize değil, biz size tabiyiz," sözlerinden çok etkilendiğini ve işbirliği içinde çalışarak ilçenin mali desteklerden yararlanması için azami çabayı göstereceklerini söyledi. Daha sonra BAKKA Program Yönetim Birimi Koordinatörü Mete Kaan Namal bir sunum yaparak katılımcıları KOBİ´lere yönelik 11 milyon TL´lik destek programı hakkında bilgilendirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla toplantı sona erdi.
Eskipazar´daki bilgilendirme toplantısı ise aynı gün ve Ovacık´taki gibi yoğun bir katılım ile Halk Eğitim Merkezi´nde saat 16:00´da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. BAKKA tarafından hazırlanan tanıtım filminin gösteriminin ardından kürsüye gelen Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş; Ajans faaliyetlerini yakından takip ettiğini, tüm Kalkınma Kurulu toplantılarına katıldığını ve Ajansın bölge için çok faydalı olacağına inandığını söyledi. Daha sonra BAKKA Program Yönetim Birimi Koordinatörü Mete Kaan Namal bir sunum yaparak katılımcıları KOBİ´lere yönelik 11 milyon TL´lik destek programı hakkında bilgilendirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla toplantı sona erdi.
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et