07 Haziran 2022 - 1062 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı 31 Mayıs 2022 tarihinde kamuoyuna ilan edilmiştir. Programa başvurular https://kaysuygulama.sanayi.gov.tr Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacaktır.

Ajansımızca sağlanacak teknik destek ile TR81 Bölgesinde yerleşik işletmeler ile kooperatif ve birliklerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaştıkları verimlilik, teknolojik dönüşüm ve uluslararasılaşma çalışmaları desteklenecektir. Teknik destek programı öncelikleri “İhracat odaklı dış ticaret kapasitesinin geliştirilmesi, Üretim ve hizmet süreçlerinin geliştirilmesi ve Üretici kooperatif ve birliklerinin geliştirilmesi”dir.

2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı, paydaşlarımızın katılımıyla 10 Haziran 2022 Cuma günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen sunum ile programın tanıtımı yapılmış olup başvuru koşulları, örnek proje konuları ve başarılı bir teknik destek projesi yazmak için ipuçları anlatıldı.

Bilgilendirme toplantısına ait sunum ekte yer almaktadır. 

TR81 Düzey 2 Bölgesi (Zonguldak, Karabük, Bartın) için başvuruların en son 30 Aralık 2022 saat 17.00’a kadar https://kaysuygulama.sanayi.gov.tr KAYS (Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) üzerinden yapılması gerekmektedir.

Programa ilişkin detaylar için link

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et