08 Nisan 2011 - 2284 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde ve koordinatörlüğünde düzenlenen Zonguldak İli Dış Ticaret Komisyonu Toplantısı 06.04.2011 Çarşamba günü Dünya Gazetesi yazarı Şefik ERGÖNÜL’ün katılımı ile BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirildi.

Zonguldak Dış Ticaret Komisyonu Toplantısı, Nisan ayı toplantısı 06.04.2011 Çarşamba günü BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirdi. Toplantıya BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL, komisyon üyeleri; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halil YILDIRIM, ZONİAD Genel Sekreteri Hasbi UZAN, Zonguldak TSO AB-Dış İlişkiler Uzmanı Özgür OPSAR, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı İbrahim ÇİMEN, İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı İlhan BAYKARA, Mali Ödeme Birimi Uzmanı İsmail GÜRSOY ile Dünya Gazetesi yazarı Şefik ERGÖNÜL ve İlker ACAR katıldı.  

Toplantıda Şefik ERGÖNÜL ve İlker ACAR ile İlimizde ihracat kabiliyetinin arttırılması için yapılabilecek faaliyetler konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

 

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et