07 Ocak 2014 - 2372 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından yürütülen 2014 yılı KOBİ ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programları (MDP) açılış toplantısı 7 Ocak 2014 Salı günü Bartın’da Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Aynı zamanda bilgilendirme toplantısı olarak da düzenlenen mali destek programları açılış toplantısına Bartın’daki resmi kurumlar, sivil toplum örgütleri ve iş çevrelerinden katılım yoğun oldu.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, Ajans tarafından geçmiş dönemde başarıyla yürütülen mali destek programları ile 2014 yılında gerçekleştirilecek MDP hakkında genel bir bilgilendirme yaparak Mali Destek Programının bölgemiz için hayırlı olmasını diledi.

 

Bartın Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınar, sınırlı mali kaynağın belirli kriterlere uygunluk çerçevesinde proje sahiplerine tahsis edilmesi esasına dayalı olarak yürütülen Mali Destek Programının yatırımcılar ve girişimciler için büyük önem taşıdığını belirtti. Mali destek programının bölge içinde bir proje yarışı olarak algılanması gerektiğini, bölgemizdeki ilgili tüm birimler gibi Bartın’daki bütün kamu kurumu, sivil toplum kuruluşu ve firmaların da bu yarışta yer almasını istediğini belirten Sayın Çınar, Ajans’a sunulan projelerin son derece hassas bir şekilde değerlendirildiğini söyledi.

 

Toplantının bir sonraki aşamasında, BAKKA bünyesindeki Bartın Yatırım Destek Ofisi tarafından düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Bartın Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkan Ali Çınar, Bartın Üniversitesi ve BAKKA Kalkınma Kurulu Başkanı Ramazan Kaplan, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kartal ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Çakır tarafından verildi.

 

Mali Destek Programları bilgilendirme toplantısı, BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı İlhan Baykara tarafından 2014 Yılı KOBİ ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programlarının bütçesi, öncelikleri, başvuru koşulları hakkında yapılan sunum ve sonrasındaki soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et