05 Haziran 2012 - 2075 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Batı Karadeniz Bölgesi 2010-2013 Bölge Planı kapsamında "İçselleştirdiği Girişimcilikle Sektörel Çerçevesini Genişleterek Yeni İstihdam Alanları Yaratmış ve Yaşam Kalitesini Yükseltmiş Rekabetçi Bir Bölge Olmak" vizyonunu belirlemiştir. Bu kapsamda 6 temel hedef belirlenmiştir. Bunlardan ilki "Potansiyel Arz Eden Sektörlerin Geliştirilerek Bağımlı İstihdam Yapısının Değiştirilmesi"dir. Bu hedef kapsamında 6 öncelik belirlenmiştir. Bu önceliklerden biri "Yeni Girişimcilerin ve KOBİ´lerin Desteklenmesi, Kümelenme ve Markalaşma Politikalarının Gerçekleştirilmesi"dir.  

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bu hususlar doğrultusunda temsil ettiği illerdeki KOSGEB Hizmet Müdürlükleri ile protokol imzalamakta ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlemektedir. 5 Haziran 2012 tarihinde BAKKA ile KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü arasında protokol imzalanmıştır.

 

 

Protokol kapsamında 2 Temmuz – 19 Temmuz 2012  ve 10-27 Eylül 2012 tarihleri arasında sabah ve akşam grubu olmak üzere 2’şer sınıf halinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda  "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"nin gerçekleştirilmesi ve bu eğitimler için kontenjanın her sınıf için 25’er kişi olmak üzere toplamda 100 kişi olması planlanmıştır.   

 

Eğitime katılmak isteyenlerin ajans internet adresi üzerinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Kabul edilen katılımcılar 29 Haziran 2012 tarihinde ilan edilecektir.  

 

Başvuru için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et