18 Eylül 2013 - 1940 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 2013 yılı Eylül dönemi Uygulamalı Girişimcilik Kursu katılımcıları Kredi Garanti Fonu (KGF) hakkında bilgilendirildi.

Kredi Garanti Fonu Kdz. Ereğli Şube Müdürü Osman Murat Kıcıman tarafından yapılan bilgilendirmede KGF'nin kuruluş amacı, KGF kefaletinden kimlerin faydalanabileceği ve KGF'nin bankalardan temin edilecek kredi açısından KOBİ’lere sağlanan avantajlar anlatıldı. Bankalardan teminat eksikliği nedeniyle kredi sağlayamayan şahıs ya da şirket niteliğindeki bir KOBİ’nin kurulduğu tarihten itibaren KGF aracılığıyla mali kaynaklara erişebileceği belirtildi. Türkiye çapında toplam 35 şube ile hizmet veren KGF’ye başvuru aşamasında sadece herhangi bir Oda’ya kayıtlı ve KOBİ olma şartlarının arandığı bildirildi.

Özellikle yeni kurulmuş firma ve girişimcilerin karşılaştığı en önemli sıkıntı olan mali kaynağa erişim konusunda etkili çözüm araçlarından biri olan KGF’nin faaliyetleri hakkındaki bilgilendirme toplantısının sonunda girişimcilerin Kredi Garanti Fonu’nun hizmetleri konusundaki soruları cevaplandırıldı.    

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et