18 Nisan 2023 - 438 Okunma

Bölgede yatırım yapmayı düşünen teknoloji odaklı girişimcilerin/girişimci adaylarının kapasite gelişimi ve finansmana erişimini kolaylaştırmak için ihtiyaç duydukları uygulamalı eğitimlerin ve mentorluk hizmetinin ücretsiz verileceği program kapsamında Mart ayı içerisinde ön başvurular alınmıştır.

14 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilen çevrim içi toplantıda program kapsamında sunulacak hizmetler ve program takvimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Program, Ajansımız ile Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile yürütülecektir. Mayıs-Temmuz ayları arasında eğitim süreci başlayacak olup daha sonra mentorluk hizmeti sunulacaktır. Girişimcilere; iş kurma ve şirketleşme, fikri mülkiyet hakları başvuru stratejileri, iş fikri geliştirme ve hayata geçirme, girişim ve yatırım ekosistemi ana başlıklarında eğitimler verilecektir.

Eğitim ve mentorluk sürecini başarıyla tamamlayan girişimcilere kitle fonlama platformları ile melek yatırımcı ağları gibi alanlarda etkili yatırımcı sunumlarının hazırlanması ve girişim finansmanı programlarına başvurularında teknik yardım verilmesi planlanmaktadır.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et