27 Şubat 2015 - 2037 Okunma

2014 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait  “Eğitim İçin Engelim Yok. Okul Evimde” projesinin seminer çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda Sınıfı Yönetebilmek konulu seminer 25 Şubat Çarşamba günü BAKKA Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından Kozlu’da veli, öğretmen ve öğrencilere;  - Çocuğunuzun ve Ailenizin Farkında mısınız? -Sınıfı Yönetebilmek, - Sınav Kaygısı, - Ders Problemleri ve Çözüm Yolları gibi konularda 12 adet seminer gerçekleştirilmektedir. Seminerlere 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenler katılmıştır.

 

Seminerin tamamlanmasının ardından konuşan Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur GÖK;
"Ebeveynler çocuk yetiştirme konusunda çoğu zamanda gerek bilgi açısından gerekse doğru ve etkili tecrübe açısından yoksun oldukları için zorluk çekmektedir. Ebeveynler bu zorluk esnasında doğru hamleleri yapamadıkları için çoğu zaman bu hamleler aile içi şiddete ve bağların, ilişkilerin zayıflamasına neden olmaktadır. Bu seminerde ebeveynlere ergenle alakalı bilgiler verilmiştir.  

Oldukça eğlenceli ve keyifli geçen 90 dakikalık sürenin sonunda öğretmenler hem sıkılmadan seminer dinlemiş hem de kafalarındaki soru işaretlerine cevaplar bulmuştur. Bu ve bunun gibi hizmet içi eğitim bilgilendirmeleri, öğrenci bilgilendirmeleri gibi seminerlerin devamının geleceğini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu konuya çok önem verdiklerini” belirtmiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et