08 Şubat 2014 - 2117 Okunma

Yimsan Yakın İnşaat Makine Mühendislik ve Çelik Kalıp San Tic. Ltd. Şti. “Bartın Ili’nde Çelik Konstrüksiyon Üretiminde Kapasite Ve Verimlilik Artışı İle Maliyet Ve Fire Oranlarında Azalma” projesiyle 2013 yılı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında BAKKA’dan destek almaya ve büyümeye devam etmektedir.

Bu proje ile çelik konstrüksiyon üretim ve çelik işleme kapasitesini artırılması; bölgede çelik konstrüksiyon üretimi sektöründe CNC teknolojisi ile daha kaliteli ve düşük hata payına sahip ürünlerin üretilmesi, Montaj sürecinde aksamaları mininuma indirecek mobil vincin firmamıza kazandırılarak gecikmelerin önlenmesi ve hurda kazanları tedarik edilerek atık ve fire demir-çeliğin katma değerinin yaratılması hedeflenmektedir.

Proje kapsamında şu ana kadar alınan Çift Kırmalı Katlanır Bomlu Vinç, Hidrolik Silindir Makinesi, Köprü Vinci ve Hurda kazanı sayesinde, çelik konstrüksiyon piyasasında rekabet gücü yüksek önemli bir oyuncu seviyesine gelinmiştir. Proje sonrasında kazanılan donanım sayesinde bölgemizin en önemli demir-çelik tesislerinden birinin üretim kapasitesi arttırılmış olacaktır. Ayrıca, 2010 yılında kazanılan deneyim ile BAKKA’ ya sunulan 2013 yılına ait proje de başarıyla yürütülmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et