09 Ocak 2018 - 1292 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Dernekler Federasyonu tarafından, Zonguldak ilinde girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, potansiyel girişimcilerin ve üniversite öğrencilerinin girişimciliğe özendirilmesi amacıyla Zonguldaklı olup Zonguldak dışında yaşayan başarılı iş adamlarının başarı hikâyelerinin öne çıkarılması, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması faaliyetleri kapsamında "Zonguldak Değerleri Buluşuyor" konferansı düzenlenecektir.

Zonguldak Dernekler Federasyonu'ndan Samet Eren ve Mustafa Kalaycı'nın moderatörlüğünü yapacağı konferansa; TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genle Müdürü ve TOBB Türkiye Fuarcılık Sektörü Meclis Başkanlı Cihat Alagöz, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel konuşmacı olarak katılacaktır.

10 OCak 2018 Çarşamba günü 14.30 başlayacak olan konferans, Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et