14 Kasım 2018 - 1153 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yatırım Destek Ofisleri ve ajansın diğer birimleri yürütülen faaliyetlere ilişkin olarak BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar Başkanlığında toplantı yaptılar.

Yenice Ihlamur Terasta yapılan 2018 yılı 3. Koordinasyon Toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda görüşülen gündem maddeleri şu şekilde belirlendi;

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın talimatı ile Kalkınma Ajansları tarafından Kasım ayı sonuna kadar düzenlenerek sonuçlarının Bakanlığa gönderilmesi istenilen “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği Sorunlar ve Çözüm Önerileri Toplantısı” çalışması kapsamında Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde yapılmasına karar verilen toplantıların organize edilme aşamasındaki son durumlar ele alındı. Genel Sekreter Vekili Elif Acar toplantıya katılacak paydaşların tekrar bilgilendirilerek katılımın mümkün olduğunca yüksek olmasına yönelik tedbirlerin alınması vurgulandı.

Zonguldak, Karabük ve Bartın Yatırım Destek Ofisleri tarafından her il için ayrı ayrı hazırlanan  “İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi” kapsamında oluşturulan “Yatırım Stratejisi Eylem Plânı”,  Elif Acar tarafından tekrar gözden geçirilerek bir sonraki YDO Koordinasyon toplantısında ele alındıktan sonra Yönetim Kurulu’na sunulmasına karar verildi.

Turizm SOP kapsamında “ASATDER” tarafından Zonguldak, Karabük ve Bartın illerine düzenlenecek tanıtım gezileri kapsamında illerdeki hazırlıklar görüşülerek son durum hakkında Genel Sekreter Vekili Elif Acar’a bilgi verildi.

Son olarak Yatırım Destek Ofisleri web siteleri görüşülerek web sitesi hazırlanmasına yönelik çalışmaların başlamasına karar verildi.

Toplantının kapanışında 2018 yılı 4. YDO koordinasyon toplantısının Aralık ayı içinde Bartın’da yapılmasına karar verildi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et