14 Ocak 2011 - 1721 Okunma

Ajansımız Türkiye´de kurulan iki pilot Kalkınma Ajansı´ndan biri olan Çukurova Kalkınma Ajansı´nın düzenlediği izleme, değerlendirme tecrübe paylaşım toplantısına katılmıştır. 


Ajansımız 10-11 Ocak 2011 tarihlerinde Çukurova Kalkınma Ajansı´nda düzenlenen izleme, değerlendirme tecrübe paylaşım toplantısına katılmıştır. Toplantıya Ajansımızın yanı sıra Güney Ege Kalkınma Ajansı, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Ankara Kalkınma Ajansı, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Trakya Kalkınma Ajansı, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Ahiler Kalkınma Ajansı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Mevlana Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Birim Başkanı ve uzman düzeyinde 29 kişi katılmıştır.
Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Veysel PARLAK´IN açılış konuşması ile başlayan program, ajanslar tarafından destek sağlanacak proje ve faaliyetlerin mali ve fiziki gerçekleşmelerini, performanslarını, risklerini, sorun ve ihtiyaçlarını zamanında tespit etmek ve gerekli tedbirleri almak amacıyla yapılacak izleme faaliyetlerine yönelik sunumlar, diğer ajansların bu güne kadar karşılaştıkları problemler ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi şeklinde devam etmiştir. Söz konusu toplantıya ajans uzmanlarımızdan Onur ÇAĞLAR ve Irmak GÖKSU katılmıştır.
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et