08 Ocak 2014 - 2341 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 30 Aralık 2013 tarihinde ilan edilerek başlayan 2014 yılı KOBİ ve Mali Destek Programları hakkındaki bilgilendirme toplantılarının ikincisi 8 Ocak 2014 Çarşamba günü BAKKA’nın Zonguldak’taki hizmet binasında gerçekleştirildi.

 

Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile iş dünyası temsilcileri tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen toplantının açılış konuşması BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından yapıldı. Konuşmasında Mali Destek Programı hakkında genel bir bilgilendirme yapan Tezel, bölgenin ihtiyaçları ve önceliklerinin hassasiyetle değerlendirilmesi ile hazırlanan Programın, Batı Karadeniz Bölgesi için hayırlı olmasını temenni etti.  

 

Toplantının sonraki bölümünde BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı İlhan Baykara ve aynı birim uzmanı Elif Acar tarafından Mali Destek Programı kapsamındaki KOBİ ve Sosyal Kalkınma Desteklerinin genel çerçevesi, bütçesi, öncelikleri ve başvuru koşulları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı, katılımcı sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

 

2014 Yılı Mali Destek Programları bilgilendirme toplantılarının sonuncusu, 9 Ocak 2014 Perşembe günü saat 10.30’da Karabük İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda düzenlenecektir. 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et