29 Haziran 2016 - 1698 Okunma

SN.PAYDAŞIMIZ;

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2011-2015 yıllarına ilişkin Ajans Stratejik Planının revize edilmesi kapsamında, en az 4 yıllık stratejileri belirlerken kendisine paydaş olarak tanımladığı tüm dış etmenlerin görüş ve düşüncelerine ihtiyacı vardır. Bu görüş ve düşünceler; kurum/kuruluşun kendi vizyon ve misyon oluşumu ya da revizyonu için de çok değerli bir hazine niteliğindedir.

Bu bilgiler dış paydaşın gözünde kurum/kuruluşun; Güçlü- (Strengths)-Zayıf  (Weaknesses)- Fırsatlar (Opportunities)- Tehditler- (Threats)  yönlerinin ortaya çıkarılması yönünde bir metodolojiyi içermektedir.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı olarak mevcut kurumsal kaliteyi iyileştirmek ve bunu tüm üyeler ile iç ve dış paydaşlara bir çıktı olarak sunup onların da bunlardan en üst seviyede yararlanabilmeleri adına bir değişim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu değişim sürecinde de sizlerin yukarıda kısaca özetlemeye çalıştığımız konulardaki değerli görüşlerinize ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu amaçla aşağıdaki linkteki formu doldurup en geç 12 Temmuz 2016 tarihine kadar sgpb@bakka.gov.tr adresine elektronik posta yolu ile iletmenizi rica ederiz.

Dış Paydaş Anketi

 

Saygılarımızla,

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et