15 Temmuz 2016 - 1594 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2010 ve 2011 yıllarına ait Mali Destek Programlarının bölgemize ve firmalarımıza etkilerine dair verilerin yer aldığı kitabımız yayınlanmış ve ilgilenenlerin istifadelerine sunulmuştur.

Ajansımızın İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Birimi uzmanlarınca tüm yararlanıcılarla yüz yüze yapılan görüşmeler ile elde verilerle hazırlanan kitabımızda uygulanan her iki programın etkileri yansıtılmaya çalışılmıştır. Elde edilen sonuçlar, yararlanıcı firmalarımızın Ajans desteğiyle ulaştıkları noktaları yansıtırken, ileriki programlarımıza başvuruda bulunmak isteyen KOBİ’lerimize de ışık tutmaktadır.

Etki Değerlendirme Raporumuzda 2010 ve 2011 KOBİ Mali Destek Programları kapsamında sağlanan 16.805.132 TL tutarında destek ödemesiyle sağlanan 929 yeni istihdam, işletmelerimize kazandırılan 1529 yeni makine ekipman, bölgemizde üretilen yeni ürünler, firmalarımızın artan ihracat ve ciroları ve yararlanıcılarımızın başarılarına dair bir çok veri mevcuttur. Raporumuzdan yararlanmak isteyenler Ajansımız web sitesinden soft haline ulaşabilecekleri gibi, basılı eserimizi de yine Ajansımızdan temin edebilirler.

Etki Değerlendirme Raporuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et