19 Eylül 2013 - 2263 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen 2013 yılı Eylül dönemi Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin son aşamasında kursiyerlere KOSGEB tarafından verilen destekler ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Uzmanı Soner Kaynar’ın katılımıyla yapılan bilgilendirme toplantısında KOSGEB tarafından sağlanan özellikle Girişimcilik Desteği mevzuatı, uygulama usul ve esaslarına değinildi. Girişimcilik Desteği kapsamına kimlerin girdiği, hangi sektörlerin desteklendiği, destek almak için başvuru süreci, yapılan başvuruların değerlendirilmesi aşamaları, başvuru öncesi ve sonrasında uyulması gereken kriterler ile girişimcilerin mali ve hukuki yükümlülüklerinin örneklerle anlatıldığı bilgilendirme toplantısı sabah ve akşam grubunda yer alan kursiyerler tarafından ilgiyle takip edildi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamındaki kurslara eksiksiz katılan, iş fikirlerini olgunlaştırarak iş planlarına son şeklini veren kursiyerlerin kendi işletmelerine yönelik desteklerle ilgili sorularının KOSGEB uzmanı tarafından cevaplandırılmasıyla bilgilendirme toplantısı sona erdi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et