19 Haziran 2014 - 3054 Okunma

BAKKA aracılığı ile enerji verimliliği ve işbirliği konularında Salı günü KARDEMİR ile ikinci kez görüşen heyet, temaslarına Zonguldak ilinde devam etti. 18.06.2014 Çarşamba günü Zonguldak’a gelen heyet, program kapsamında ilk olarak Ajansımızı ziyaret etti. Ajans yapısı ve bölge hakkında bilgilendirme sunumu yapılan heyet daha sonra Ajans Genel Sekreteri Faruk TEZEL, SGPB Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA, Uzman Burcu MİRANOĞLU ve Uzman H.Şölen MAİLOĞLU ile birlikte işbirliğini geliştirmek ve Filyos Vadisi Projesi hakkında bilgi almak amacı ile Zonguldak Valisi Ali KABAN'ı makamında ziyaret etti.

 

Valilik makamında gerçekleşen görüşmelere, JETRO İstanbul Ofisi yetkilileri ve Kitakyushu International Techno-Cooperative Association Başkan Yardımcısı Kazuya KUDO tarafından ziyaret amacı hakkında bilgilendirme yapılması ile başlandı. Ardından Zonguldak Valisi Ali KABAN tarafından ilin ve bölgenin genel yapısı ile Filyos Vadisi Projesi hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı, bölgede gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili gerekli desteğin BAKKA ve Valilik tarafından sağlanacağı ifade edildi. Valilikte gerçekleştirilen görüşmenin ardından ERDEMİR’e geçildi.

 

Ajansımız Genel Sekreteri Faruk TEZEL ve JETRO İstanbul Genel Müdürü Yasuyuki ISHIGA'nın ziyaret amacı hakkında bilgilendirme yapması ile başlayan ERDEMİR görüşmesi, Atelyeler ve Bakım Başmüdürü Nazif OFLUOĞLU, 2.Sıcak Haddehane Müdürü A.Kürşat KONCA, Mühendislik Müdürü Şansal ERBAY ve Maliyet ve Verimler Yönetim Başmühendisi Mustafa TOMUR’un da aralarında bulunduğu 13 kişilik bir ekibin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kitakyushu Uluslararası Teknolojik İşbirliği Derneği Başkan Yardımcısı Kazuya KUDO ve teknik danışman Mitsuaki KAWASHIMA’nın Kitakyushu şehrinden firmaların sunabileceği enerji tasarrufu ve üretim verimliliği sağlayan teknolojileri anlatan sunumlarının ardından taraflar karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştur. Katılımın yüksek olduğu ve oldukça verimli geçen görüşmelerin ardından Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin MÜFTÜOĞLU eşliğinde fabrika gezilmiş ve bilgi alınmıştır. 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et