06 Haziran 2014 - 2066 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen 18. BKİP toplantısında gündem maddesi olarak ele alınan “Ulus Turizm Sektörü” konulu çalıştay, 05 Haziran 2014 tarihinde Ulus Küre Dağları Milli Parkı’nda bulunan Küre Dağ Evi’nde gerçekleştirilmiştir. Çalıştay, Ulus Kaymakam Mehmet Haşim ÇELİK, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN, Bartın TSO Başkanı Cihat ÇAKIR, BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL, BAKKA SGPB Birim Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA, BAKKA Bartın YDO Koordinatörü Mete Kaan NAMAL, BAKKA Uzmanlarından Ümran Öztürk, Hilal Yıldız, Tuğba Akkaya ve BAKKA Bartın YDO Personeli Ferdi Köse, Küre Dağları Milli Park Müdürü Ahat DELİORMAN ve BKİP üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 

BAKKA Strateji Geliştirme ve Planlama birim başkanı Mehmet Çetinkaya Ulus Turizm Değerleri başlığı altında incelediği Ulus turizmi hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumunda Ulus ekonomik yapısı,  mevcut turizm sektörü ve turizm hususunda geliştirilme potansiyeli olan turizm değerlerine değinen ÇETİNKAYA, Ulus’un turizm sektöründeki avantajlarını ve dezavantajlarını içeren BAKKA analizlerini belirtmiştir. Ayrıca BAKKA’nın Ulus turizmini geliştirmeye yönelik önerilerini de ifade etmiştir.

Sunumun ardından katılımcıların sektörün sorunlarını belirtmeleri ve çözümleri hakkındaki görüş ve önerileri ile çalıştay sonuçlandırılmıştır. 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et