17 Mart 2017 - 1607 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından, bölgedeki katı atıkların yakılarak bertaraf edilmesi ve bunlardan enerji üretilmesine yönelik tesis kurulmasına ilişkin araştırmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda, Batı Karadeniz Bölgesinin Katı Atıklarının Yakma Tesisinde Bertarafı İçin Ön Fizibilite Raporu hazırlanmak üzere TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanlığı ile sözleşme imzalanmıştır.

Yapılması planlanan çalışma kapsamında Zonguldak ve Bartın'da yapılan bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü 17 Mart 2017 tarihinde Karabük Valiliği toplantı salonunda Karabük Valisi Sayın Mehmet AKTAŞ başkanlığında yapılmıştır.

Toplantıya Valilik, Belediyeler, Özel İdare, Karabük Üniversitesi, Karabük Çevre Hizmetleri Birliği, TÜBİTAK ve BAKKA temsilcilerinden oluşan geniş bir katılım sağlanmıştır. Toplantıda, TÜBİTAK yetkilileri tarafından yapılacak olan çalışma hakkında detaylı bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Daha sonra soru-cevap kısmına geçilmiş ve paydaşlar arasında görüş alışverişinde bulunulmuştur. 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et