12 Ocak 2018 - 1400 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Dernekler Federasyonu tarafından, Zonguldak ilinde girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, potansiyel girişimcilerin ve üniversite öğrencilerinin girişimciliğe özendirilmesi amacıyla Zonguldaklı olup Zonguldak dışında yaşayan başarılı iş adamlarının başarı hikâyelerinin öne çıkarılması, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması faaliyetleri kapsamında "Zonguldak Değerleri Buluşuyor" konferansı düzenlenmiştir.

Zonguldak Dernekler Federasyonu'ndan Samet Eren ve Mustafa Kalaycı'nın moderatörlüğünü yapatığı konferansa; TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genle Müdürü ve TOBB Türkiye Fuarcılık Sektörü Meclis Başkanlı Cihat Alagöz, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel konuşmacı olarak katımıştır.

10 OCak 2018 Çarşamba günü,  Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen organizasyona kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, akademisyen ve öğrenciler ve basın mensuplarından oluşan yoğun bir katılımcı kitlesi ilgi göstermiştir.

Etkinlik açılış ve protokol konuşmalarıyla başlamıştır. Daha sonra protokol tarafından girişimcilik eğitimini tamamlayan kursiyerlere belgeleri takdim edilmiştir. Sonraki kısımda konuşmacıların yer aldığı oturum gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte, Zonguldak’lı değerler tarafından Zonguldak’ın dünü bugünü ve yarını ele alınmıştır. Şehrin ekonomik, kültürel, sosyal durumundan ulaşım ve diğer altyapı sorunlarına, birlik ve beraberlik ruhundan girişimcilik kültürüne kadar birçok önemli konu masaya yatırılmış ve enine boyuna tartışılmıştır. Özellikle Zonguldak dışında bulunan Zonguldak’lı konuşmacıların yaptığı vurgular ilin genel resminin farklı açılardan görülmesini sağlamıştır.

Etkinlik teşekkür belgesi ve plaket takdimlerini müteakip sona ermiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et