31 Ocak 2011 - 2100 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde ve koordinatörlüğünde düzenlenen Zonguldak İli Dış Ticaret Komisyonu 27.01.2011 Perşembe günü BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirildi.

İlk toplantısını 09.12.2010 Perşembe günü yapan ve asıl amacını Zonguldak ilinin ihracat kapasitesini artırmak olarak ortaya koyan Zonguldak Dış Ticaret Komisyonu, Ocak ayındaki ikinci toplantısını 27.01.2011 Perşembe günü BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirdi. Toplantıya komisyon üyeleri; BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İİBF Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik B.Başkanı Doç. Dr. Şevket TÜYLÜOĞLU, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halil YILDIRIM, ZONİAD Genel Sekreteri Hasbi UZAN, Zonguldak TSO AB-Dış İlişkiler Uzmanı Özgür OPSAR, KOSGEB Uzmanı Soner KAYNAR, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı İbrahim ÇİMEN, İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı İlhan BAYKARA, Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail GÜRSOY ve Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Uzmanı Onur ÇAĞLAR´ın yanı sıra Bartın TSO Genel Sekreteri Ender YEĞEN ve İGEME Uzmanı Fatih AYDIN katıldı.

 

Toplantıda İGEME Uzmanı Fatih AYDIN İGEME´nin İhracata Yönelik Devlet Yardımları kapsamında Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi hakkında sunum yaparak katılımcıları program hakkında bilgilendirdi. Bölgemizdeki TSO´ların program kapsamında proje vermeleri için yapılması gerekenler üzerinde istişarede bulunuldu.

 

Bartın İli Dış Ticaret Komisyonu ve Karabük İli Dış Ticaret Komisyonlarında da program hakkında bilgilendirme yapılarak işbirlikçi kuruluş kapsamına giren bölgedeki paydaşlarımızın farkındalığı artırılmaya çalışılacaktır.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et