25 Ocak 2011 - 2086 Okunma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi açılış, ziyaret ve ödül törenine katılmak üzere Karabük´e geldi. Karabük ziyareti sırasında Hisarcıklıoğlu´na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz ve TOBB Başkan Yardımcısı Halis Mete de eşlik etti.


Karabük programı çerçevesinde ilk olarak Vali İzzettin Küçük´ü makamında ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Küçük´le bir süre sohbet etti.

 


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, "Ekonomiye Değer Katanlar" ödül töreni yapıldı.

 


Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Vali İzzettin Küçük başta olmak üzere Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, TOBB Başkan Yardımcısı Halis Mete, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan, Meclis Başkanı Ziya Ünsal ve Meclis Üyeleri, BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı.

 


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, "Ekonomiye Değer Katanlar" ödül töreni yapıldı. Törende gelir vergisi, en çok istihdam sağlayanlar, ihracat ve kurumlar vergisi kategorilerinde başarı gösteren işadamlarına plaketleri verildi.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et