15 Nisan 2011 - 2066 Okunma


BASIN AÇIKLAMASI
 
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda kurulan Dış Ticaret Komisyonu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliği ile Zonguldak´ta "İhracat Sohbetleri" programının ilki gerçekleştirilecektir.
 
BOYDAK Holding CEO´su Sayın Memduh BOYDAK´ın katılımıyla İhracat Sohbetlerinin ilki 22 Nisan 2011 Cuma günü saat 14:30´da Zonguldak Tıp Fakültesi Salon-A Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
 
Programda Sayın Memduh BOYDAK başarı hikâyelerini paylaşacak olup ayrıca Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu´ndan gelen konuşmacılar ihracatla ilgili tecrübelerini aktaracaklardır.
 
Programa başta işadamlarımız olmak üzere tüm halkımız davetlidir.
 
Zonguldak Dış Ticaret Komisyonu
 
Memduh BOYDAK kimdir?
 

1967 Kayseri doğumlu olan Memduh Boydak, Marmara Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi İşletme Bölümü´nden mezun oldu. Üniversite döneminden itibaren iş hayatının içerisinde olan Memduh Boydak, mobilya, pazarlama ve satış birimlerinde görev aldı. Üniversite eğitiminden itibaren İstikbal Mobilya´da üretim planlama, üretim yönetimi, fabrika müdürlüğü ve yeni yatırımların koordinesi görevlerinde bulunan Memduh Boydak, kuruluşundan itibaren Merkez Çelik A.Ş´nin yatırım, makine parkı tanzimi, üretim planlaması yönetimlerinde görev almış ve genel müdürlüğünü yapmıştır. Ayrıca Memduh Boydak İstikbal Mobilya Genel Müdürlüğü ile birlikte Holding bünyesinde pek çok şirkette yönetim kademesinde görev almıştır. Halen holding bünyesindeki şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerini devam ettirmektedir ve 2009 yılından itibaren Boydak Holding CEO´su olarak görevini sürdürmektedir.
Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Japonya Kayseri Fahri Başkonsolosu olan Memduh Boydak Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Üyesidir. 
Memduh Boydak evli ve 5 çocuk babasıdır.
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et