09 Mart 2015 - 1615 Okunma

BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi tarafından; Zonguldak ilinde bulunan KOBİ’lerin iş süreçlerini geliştirmek, hizmet kalitelerini arttırmak ve ildeki insan kaynaklarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) kapsamında, 4-5 Mart 2015 tarihlerinde dış ticaret konusunda duayen uzmanlardan biri olan Şefik ERGÖNÜL tarafından ücretsiz “Dış Ticaret” eğitimi verildi.

 

2 gün süren eğitimin içeriğinde; KOBİ’lerin niçin dış ticaret yapması gerektiği , KOBİ’lerin nasıl ihracat yapabileceği, ihracatta teslim ve ödeme şekilleri, Türkiye ve dünyadaki güncel ve güvenilir ihracat ve ithalat verilerinin nerelerden sağlanabileceği ve bu verileri bir KOBİ’nin nasıl bilgiye dönüştürülebileceği konularına yer verildi. Eğitim boyunca KOBİ’lerden katılım sağlayan temsilcilerin soruları yanıtlanarak mevcut sorunlarının çözümü noktasında istişarede bulunuldu.

 

Eğitime aktif katılım sağlayan katılımcılar Mart ayının son haftasında sertifikalarını BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisinden alabilecekler.

 

BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Sürekli Eğitim Merkezi, bir sonraki eğitimini “Lojistik ve Tedarik Zinciri”  konu başlığıyla 2015 Haziran ayında vermeyi planlamakta ve eğitim faaliyetleri için çalışmalarını sürdürmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et