12 Aralık 2014 - 2328 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2014 yılında Batı Karadeniz Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planı çalışmasını yürütmüştür. Bu kapsamda bölgede inovasyona yönelik farkındalığı arttırmak ve ilgili paydaşları inovasyona teşvik etmek amacıyla bu yıl bölgede ilk defa düzenlenen I. İnovasyon Ödülleri yarışmasına kurum/kuruluş, işletmeler ve STK’lar tarafından 4 dalda toplamda 36 başvuru alınmıştır.

 

Bölgenin inovasyona teşvik edilmesi amacıyla Kamuda İnovasyon, Hizmet İnovasyonu, Toplumsal İnovasyon ve Ürün İnovasyonu kategorilerinde alınan başvurular, uzmanlar tarafından oluşturulan bir komisyon tarafından değerlendirilmiştir. 30 Aralık 2014 tarihinde Zonguldak Dedeman Otel Karaelmas Toplantı Salonunda düzenlenecek olan 11. Kalkınma Kurulu toplantısında 4 dalda ödüller hak sahiplerine takdim edilecektir. 

 

BAKKA 11. Kalkınma Kurulu toplantısına ve I. İnovasyon Ödülleri Törenine başvuru sahibi kurum/kuruluş ve işletmeler, değerli basın temsilcilerimiz, Kalkınma kurulu üyelerimiz ve tüm ilgililer davetlidir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et