20 Kasım 2013 - 2219 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulunun 2013 yılı ikinci toplantısı Bartın Valisi Ali ÇINAR ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat ÇAKIR'ın da katılımıyla , 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 10.30’da Bartın Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda yeni Başkanlık Divanı oluşturulmak üzere Başkan, Başkan Vekili, iki asil ve iki yedek olmak üzere Katip Üyeler için seçim yapıldı. Yapılan seçimde Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Başkan, Bartın Sanayici ve İş Adamları ve Yöneticileri Derneğinden Tarık Ustaoğlu Başkan Vekili  seçildi. 

Katip Üyeler için yapılan oylamada Zonguldak- Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Murat Çarşanbalı ve Bartın Aktif İş Adamları Derneğinden Birol Dikyurt  Asil Katip Üye;  Karabük Orman İşletme Müdürlüğünden Mehmet Emin Uzunsoy ve ZonguldakArı Yetiştiriciliği Birliğinden Temel Akman Yedek Katip Üye olarak seçildi.

 

SGPB uzmanlarından Onur Çağlar’ın  “2013 Yılı İlk Altı Aylık Dönemi Faaliyetleri” sunumunun ardından SGPB uzmanlarından Burcu Miranoğlu 2014-2023 Bölge Planını kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Kalkınma Kurulunun bilgilendiren bir sunum yaptı. Ardından PYB Birim Başkanı İlhan Baykara ajansın 2013 Yılı Mali ve Teknik Destek Programları hakkında Kalkınma Kurulunun bilgilendiren bir sunum gerçekleştirdi.

 

Sunumların ardından kurul üyelerinin görüş ve önerileri ile talepleri dinlendi. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın sorulara verdiği yanıtlardan sonra bir sonraki toplantının 4 Haziran 2014 tarihinde Karabük’te yapılmasına karar verilerek toplantı sonlandırıldı.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et