15 Kasım 2013 - 2308 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) koordinasyonunda çalışmalarını yürüten Batı Karadeniz İşbirliği Platformu (BKİP) 14. Toplantısını Zonguldak’ta gerçekleştirdi.

BAKKA ev sahipliğinde, BKİP üyesi bölgemizdeki Ticaret ve Sanayi Odaları, KOSGEB Hizmet Merkezleri, OSB Yönetimleri ve İşadamı Dernekleri yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya, İnovasyon Semineri için misafir konuşmacı olarak Zonguldak’a davet edilen ODTÜ öğretim üyesi Dr. Hakan Gürsu da katıldı.

BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel’in Ajansın son dönemdeki etkinlik ve faaliyetlerini konu alan açılış konuşması ile başlayan toplantı, BKİP üyesi kurum ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirilen İnovasyon Semineri hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi ile devam etti.

Toplantıda bir diğer gündem maddesi olan Antalya Ticaret Borsası tarafından yöremizdeki ürünlerin coğrafi işaret tescil durumu hakkındaki bilgi talebine istinaden yapılacak çalışmanın bölgemizdeki TSO’lar ile birlikte hazırlanmasına karar verildi.  Toplantı, gündemde yer alan BAKKA Kalkınma Kurulu toplantısında BKİP üyelerinin etkinliklerinin artırılmasına yönelik görüş alışverişi ile sona erdi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et