31 Aralık 2016 - 2454 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 11 Temmuz 2016 tarihinde kamuoyuna ilan edilen 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin listesi 27 Aralık 2016 tarihi itibarı ile kamuoyuna ilan edilmiştir.

Proje hazırlayarak destek programımıza başvuruda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eder; sağlanacak desteklerin bölgemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

NOT: 

  • 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Toplantısı 29 Aralık 2016  günü saat 10:30’da Ajans Zonguldak Merkez hizmet binasında yapılacaktır. Tüm asil ve yedek başvuru sahiplerini bekliyoruz!
  • Yayınlanan asil listede yer alan herhangi bir başvuru sahibinin sözleşme imzalamaması veya herhangi bir diğer nedenle sözleşmenin imzalanmaması durumunda sıra ile yedek listede yer alan projeler sözleşmeye davet edilecektir.

 

Sözleşme ekinde sunulması gereken evrakların tamamı sözleşmeye davet mektubu ekinde sunulacak ve sözleşme öncesi bilgilendirme toplantısında detayları açıklanacaktır. Sözleşme imzalayacak olan başvuru sahiplerinin hazırlaması gereken matbu evraklar aşağıda listelenmektedir:

 

29 Aralık 2016 tarihinde geçekleştirilen 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Toplantısı kapsamında Program Yönetim Birimi tarafından gerçekleştirilen sözleşmede sunulması gereken evraklara ilişkin sunuma erişmek için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et