23 Mayıs 2017 - 1936 Okunma

Zonguldak Valiliği koordinasyonunda, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile  Zonguldak Fotoğraf Derneği (ZFD) işbirliğinde düzenlenen, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylı ulusal “Bahar  Bahar  Zonguldak Fotoğraf Yarışması” sonuçları belli olmuştur. İki kategoride düzenlenen yarışmaya 385 yarışmacının toplamda 1.294 fotoğrafı değerlendirmeye alınmıştır.

Zonguldak’ta Doğa kategorisinde 163 yarışmacı, 578 fotoğrafla katılım sağlamıştır. Zonguldak’tan 21, İstanbul’dan 9, İzmit’ten 4, Trabzon’dan 3, Muğla’dan 2 yarışmacı olmak üzere Samsun, Giresun, Mersin, Sakarya, Çorum ve Aksaray gibi çeşitli şehirlerden yarışmacılar toplamda 45 fotoğraf için ödül ve sergilemeye hak kazanmışlardır.

Türkiye’de uygulamasına çok rastlanılmayan Instagram üzerinden yapılan Zonguldak’ta B@h@r adlı kategoride ise 222 yarışmacı, 716 fotoğraf ile yarışmaya katılmış olup, bunların içerisinden de toplamda 36 fotoğraf ödül ve sergilemeye hak kazanmıştır.

Ödül ve Sergilemeye hak kazanan fotoğraflar, Zonguldak Valisi Sayın Ali KABAN eşliğinde sergiye açılarak, yarışmacılara ödülleri takdim edilmiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et