09 Ocak 2014 - 2177 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 30 Aralık 2013 tarihinde ilan edilerek başlayan 2014 Yılı KOBİ ve SOSYAL KALKINMA Mali Destek Programları hakkındaki bilgilendirme toplantılarının sonuncusu, 9 Ocak 2014 Perşembe günü Karabük İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Karabük'teki kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve Karabük iş dünyası temsilcileri tarafından yoğun bir ilgi ile takip edilen toplantının açılış konuşması BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından yapıldı. Konuşmasında Mali Destek Programlarının, BAKKA’nın bölge kaynaklarının etkin kullanımını sağlayarak yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacı ile kullandığı önemli araçlardan biri olduğunu ifade eden Tezel, programların, Batı Karadeniz Bölgesi için hayırlı olmasını temenni etti.  

 

Toplantının sonraki bölümünde BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı İlhan Baykara tarafından KOBİ ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programlarının genel çerçevesi, bütçesi, öncelikleri ve başvuru koşulları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı, katılımcıların Mali Destek Programı süreci konusundaki sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı KOBİ ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programları kapsamında projelerin tasarlanması, hazırlanması, sisteme girilmesi ve Ajansa sunulmasıyla ilgili detaylı eğitimler Ocak ayı boyunca devam edecektir.

 

Eğitim toplantı tarihleri için, lütfen tıklayınız.    

Eğitim katılım formuna ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et