11 Mart 2015 - 1434 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk TEZEL, Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mete Kaan NAMAL, Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin EREN ve Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ŞAHİN’in katılım sağladığı Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük Turizm Fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı 4-8 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

TC. Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, TC. Berlin Büyükelçisi Sayın Hüseyin Avni KARSLIOĞLU, Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Sayın Dr.Abdurrahman ARICI, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof.Dr.A.Haluk DURSUN, Berlin TÜMSİAD ile birlikte Almanya – Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı standını ziyaret etti.

Kültür Bakanlığının  ITB Berlin Turizm Borsası’nda fuarın en büyük ülke standı ile Türkiye’yi tanıttığı fuarda Türkiye içinde de Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinin tanıtımı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapıldı. Dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçilere, turizm seyahat acenteleri ile turizm profesyonellerine Bartın, Zonguldak ve Karabük’ün Tarihi, Kültürel ve Turistik zenginlikleri, konaklama ve ulaşım imkânları hakkında bilgi verildi. 

http://bartinyatirim.com/haber/bakka-standi-itb-berlin-fuarinda-ilgi-odagi-oldu/

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et