21 Mart 2017 - 2028 Okunma

T.C. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 2017 yılında Avrupa Birliği fonları başta olmak üzere, Batı Karadeniz Bölgesi’nin farklı ulusal ve uluslararası fonları kullanma kabiliyetini geliştirme, proje hazırlama kapasitesini arttırma, proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımını güçlendirebilmek amaçlarıyla kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik olarak organize ettiği beş günlük uygulamalı proje döngüsü yönetimi eğitimlerinden üçüncüsü 27-31 Mart 2017 tarihleri arasında Bartın Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Toplantı Salonunda BAKKA Bartın Proje Akademisi adı altında gerçekleştirilecektir.

 

Eğitimler 10:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim sonunda toplam eğitim saatinin en az %80'ine katılım sağlayanlara katılım belgesi verilecektir. Eğitimler ücretsizdir. Ücretsiz gerçekleştirilecek eğitimlere öğle yemeği ve ulaşım dahil değildir.

 

Proje Akademisine başvurular online olarak alınmış olup eğitimlerin hedef grubu olan kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcilerinden görevlendirmelerini başvuru esnasında iletmeleri talep edilmiştir. Bu kapsamda online başvurusunu tamamlayan kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcileri davet edilmiştir. Katılım talepleri için değerli paydaşlarımıza teşekkür ederiz. BAKKA Proje Akademisi eğitimlerine odak gruplar halinde devam edilecektir.

 

27-31 Mart 2017 tarihli Bartın Proje Akademisi katılımcıları aşağıda listelenmektedir:

ALPER YILDIRIM

AYHAN DEMİRCİ

BURCU GÜDÜL

BURÇİN AYKAN

CİHAN SÜLE

DİLEK KABAKÇIOĞLU

DİLEK KARAASLAN

DOĞAN CAN ÜNAL

EBRU TÜRKMEN

ELİF KARA

EMRAH BİLGE MERDİVAN

FATİH ERDAŞ

GÜRKAN BOZKURT

HALİSE YILDIZ YABAN

HASAN YAŞAYACAK

İBRAHİM GÜMÜŞ

İSHAK SÖNMEZOĞLU

İSMAİL BOŞNAK

KADİR ÇELİK

KAMİLE KARADENİZ

MAKBULE HİLAL ÖZCAN

MEHMET ALİ CÖMERT

MUHAMMED SERDAR YILDIRIM

MUSTAFA GÜNEŞ

MÜCAHİD ANBARKAYA

NURGÜL ORHAN

OKTAY ACIBAL

ÖZKAN ÖZDEMİR

ÖZLEM YILDIZ

SAMİ DEMİREL

SATILMIŞ BAŞTUĞ

SATILMIŞ ERENOĞLU

SITTIKA ODABAŞ

SÜLEYMAN SAMİ DEMİREL

ŞEYDA USTA

UMUT YILMAZ

YEMİLHAN ATILGAN

 

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et