21 Mart 2017 - 1698 Okunma

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2017 yılı Güdümlü Proje Desteği Programına sunulması planlanan “Karabük Keltepe Kış Turizm Merkezi” başlıklı proje kapsamında potansiyel proje paydaşlarının katılımıyla 17 Mart 2017 tarihinde Karabük Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda 2017 Yılı Karabük İli Güdümlü Proje Başlangıç Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

 

 “Karabük Keltepe Kış Turizm Merkezi” projesi ile Karabük ili Karaağaç Köyü Sorgun Yaylası mevkiinde, Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Kayak Merkezi bünyesinde,  merkeze gelecek olan sporcu ve kayak yapmak isteyenlerin kayak yapabilecekleri alanların oluşturulması amacıyla teleski tesislerinin bulunduğu bölgede 953 m uzunluğunda, 60 m genişliğinde kayak pistinin oluşturulması ve bu pistin güvenlik önlemlerini içeren altyapı ve üstyapı çalışmalarının yapılması planlanmaktadır.

 

2017 Yılı Karabük ili Güdümlü Proje Desteği Başlangıç Toplantısına Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir ÇETİN, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet UZUN, Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ŞAHİN, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü-Keltepe Orman İşletme Şefi Ferhat SUGEÇTİ, Karabük İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut ACARLI, BAKKA PYB Birim Başkan V. Elif ACAR, BAKKA Karabük YDO Koordinatörü Sakin EREN, BAKKA Uzmanları Ümran ÖZTÜRK ve Alper ERENLER ile Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Şaban KANCA, Caner KAN, Zekeriya ŞAHAN ve Nizamettin YILMAZ katılım sağlamıştır.

 

Toplantıda yapılan istişareler sonucunda projenin başvuru sahibinin Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olması tüm taraflarca uygun görülmüştür. Proje ortakları olarak Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü belirlenmiştir. Toplantıda ayrıca proje paydaşları tarafından proje kapsamında yapılması gereken hazırlıklar, projenin hedef kitlesi, nihai yararlanıcılar, arazi mülkiyet durumu, sürdürülebilirliğin nasıl sağlanacağı vb. konular istişare edilmiştir. 

 

Başlangıç toplantısından sonra en geç bir ay içerisinde belirlenen tüm aktörlerin katılımıyla Ajans koordinasyonunda bir mutabakat toplantısı yapılması gerektiği vurgulanarak toplantı sonlandırılmıştır. Projenin 2017 yılı içerisinde hazırlanarak sunulması ve uygulama sürecinin başlaması öngörülmektedir.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et