20 Eylül 2013 - 2079 Okunma

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı 19 Eylül 2013, Perşembe günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl “Memleket Hasreti Çekenlere” sloganıyla düzenlenen fuarda ülkemizin 60 farklı yöresinden gelen geleneksel ve yöresel ürünler toplam 200 stant ile tanıtılıyor.

Bölgemizin ticari, tarımsal ve turizm zenginliklerinin yanında yöresel ürünlerimizin de tanıtılmasına yönelik, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile bölgemizde hizmet veren bütün Ticaret ve Sanayi Odalarının işbirliğinde toplam 240 metrekarelik bir alanda ayrı ayrı Zonguldak, Bartın ve Karabük stantları kuruldu.

Fuar açılışını yapan protokol ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören Batı Karadeniz Bölgesi stantları Zonguldak, Bartın, Karabük, Kdz. Ereğli, Çaycuma, Devrek ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle de fuarın gözde mekanları arasında yer alıyor.

Bu yıl toplam 10.000 metrekarelik kapalı alanda düzenlenen ve 100.000 ziyaretçinin hedeflendiği 4. YÖREX Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı 22 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et