20 Ağustos 2010 - 2517 Okunma

444 1 567 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet verecek olan KOSGEB Çağrı Merkezinin açılışı Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından yapıldı. 

7 Gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Çağrı Merkezi´nde ilk telefonu Bakan Ergün cevapladı. Üniversiteyi yeni bitiren genç bir girişimci, Ergün´den KOSGEB destekleri hakkında bilgi aldı.
 
Açılışta konuşan Ergün, son yıllarda hızla yayılan çağrı merkezlerinin binlerce gence istihdam imkanı sağladığını dile getirdi. KOSGEB Çağrı Merkezi sayesinde, KOBİ´ler ve girişimcilerin KOSGEB Destek Programları, KOSGEB Kredi Faiz Destekleri ve Laboratuvar hizmetleriyle ilgili bilgilere, KOSGEB desteklerinden kimlerin faydalanabileceği, desteklenen sektör başlıkları ve KOSGEB Veri Tabanına kayıt aşamaları hakkında bilgilere, Vergi numarası veya T.C kimlik numarasını tuşlamak suretiyle KOSGEB Veri Tabanı Kayıt Durumu, Aktiflik/Pasiflik Durumu, Bağlı Bulunulan Hizmet Merkezi ve Uzman Bilgisi, KOBİ Beyanname Durumu ve Kredi Durumu bilgilerine, KOSGEB hakkında genel bilgiler ile plaka kodunu girmek suretiyle KOSGEB hizmet merkezleri iletişim bilgilerine ve KOBİ´lere yönelik olarak uygulanan Avrupa Birliği Programları hakkında bilgilere ulaşabileceğini belirtti.
 
Kaynak: http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Haberler.aspx?ref=136

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et