22 Temmuz 2010 - 2374 Okunma

BAKKA Karabük Yatırım Destek Ofisi (YDO) uzmanları Sakin Eren ve Osman Korkmaz 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü Yenice´de Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve çok sayıda işadamını ziyaret ederek Ajans ve destek mekanizması hakkında bilgi verdiler. 

 

Ziyaretlerine Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile başlayan Karabük YDO uzmanları, Çaylı´ya Ajansın bölgeye hizmet etmek için kurulduğunu ve belediyelerin önümüzdeki yıllarda başta "Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri" olmak üzere uygun nitelikteki proje teklif çağrılarından yararlabileceklerini ifade ettiler. Çaylı da birlikte çalışmak için üzerlerine ne düşerse yapacaklarını söyledi.

Daha sonra mobilya ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda işadamını ziyaret eden Karabük YDO uzmanları, sektör hakkında bilgi alırken işadamlarına da ajansın desteklerinden bahsettiler.

Doğal güzellikleriyle büyüleyen Yenice´de Şeker Kanyonu´na da giden uzmanlar, burada yetkililerle turizmin çeşitlendirilerek geliştirilmesi için neler yapılabileceğini ve Ajansın ne gibi destekleri olabileceğini konuştular.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et